torstai 2. kesäkuuta 2016

Paljon(ko) tavaraa tarvitaan

Päätettiin että nyt on aika. Seisoa vihdoin omilla jaloilla (tai joku vastaava vähän vetisempi kielikuva) ja lähteä mökin turvasataman helmoista ulos vaaralliseen maailmaan. Purjehtia (tai siis eihän me moottoriveneellä purjehdita... moottorehtia?) kohti suurta tuntematonta. Kansankielellä ilmaistuna, aiotaan veneillä johonkin luonnonsatamaan ja olla siellä yötä. Aivan! Kokonainen yö luonnon armoilla!! Kertakaikkisen hurjaa ja uskaliasta!

Poika oli nostanut kaukoputken esiin ja ajattelin jo, että tarkoitus on suunnistaa tähtien avulla. Mutta olikin vain ollut touhujen tiellä (joten toki miehisellä logiikalla vähiten häiritsevä paikka oli keskellä olohuonetta...). Ihan nykyaikaisten teknisten vempainten avulla mennään eteenpäin. Mies näytti suunnittelemansa reitin navigaattorista. Näytti vähän huonosti täytetyltä ilmapallolta. Mutta hyvä se varmasti on.

Jotta reissun päällä saadaan syötyä muutakin kuin grillimakkaraa, piti hankkia kokkausväline. Lähdin Ikeaan paistinpannuostoksille. Tulin takaisin kahden ison kassin kanssa. Mies vilkaisi kasseja ja tuumasi kuivasti, että taitaa olla parempi alkaa katsella isompaa venettä.


Mutta seikkailuretkelle pitää varustautua! Henkisesti ja tavarapaljouden muodossa (sitä paitsi, kyllä sitä tavarapaljoutta vähän tulee karsittua. Ainakin se yksi tuikitärkeä tavara tulee jätettyä matkasta). Lauantaita odotellessa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti