perjantai 27. toukokuuta 2016

Tempo

Vene sai nimen. Pitkän pohdinnan jälkeen. Oli iltalukemisena Ylismaan Gregor, joten sieltä se nimikin löytyi. Ehdokkaita oli muutama. Ensin poika ehdotti Turmaa. Nimi kuulosti hieman uhkaavalta veneelle. Sitäpaitsi tyyppi on kirjassa verenhimoinen ja hullu rotta. Hylättiin.
Sitten käytiin läpi muita: Luna (tylsä), Nike (just do it), Raasto (okei, tää oltais pojan kanssa hyväksytty, koska hahmo oli meidän suosikki, mutta miehen naama meni kurttuun), Foto Glow-Glow (no ei oikeesti!!) ja Zap (tuli mieleen särkylääke).

Lopulta päädyttiin yhteistuumin Tempoon. Nimi kuvaa jotenkin hienosti meidän veneen tasaista menoa. Sitäpaitsi Tempo on hahmona kiltti, avulias ja luotettava. Okei, on se myös jättiläistorakka, mutta hei nobody's perfect!

Pidetiin juhlallinen nimenantoseremonia. Kastettiin oikein shampanjalla. Tai no, se mitään shampanjaa ollut vaan cavaa. Eikä me sitä kylkeen raaskittu mäsäyttää. Harakoille hyvä juoma. Olis sitäpaitsi luultavasti tullut vaan lommo Tempon kylkeen. Ja ehkä sen juhlavuuden kanssakin oli vähän niin ja näin. Minä kuvasin, sisko piteli pulloa, poika heitti virveliä ja miehet oli missä lie. Mutta kaikki päättyi skoolaukseen, joten ei valittamista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti