tiistai 24. toukokuuta 2016

Reissutauko - viikonloppu Köpiksessä

Veneilyssä parin viikonlopun tauko, kun on muuta ohjelmaa. Ennen veneen ostoa sovittuja tietysti. Eihän me nyt muuten oltais mitään niin tyhmää tehty kuin keksitty jotain muuta ohjelmaa kuin veneilyä!

Vietettiin viikonloppu Kööpenhaminassa. Hieno paikka. Paljon vettä. Käytiin sightseeing risteilyllä. Kyllä olikin katsottavaa. Veneitä kanavat täynnä! Oli yks melkein samanlainen kuin meilläkin! Juu oli siellä joku tyttö kiven päällä istuskelemassa. Pyöri hirveästi japanilaisia turisteja ympärillä kuvaamassa. Tuntui tunkeilevalta. Oli sentään melkein alasti.
Löydettiin kivan näköinen paatti, mutta ei ollut kaupan. Kuningatar halusi vielä käyttää.

Lauantaina katseltiin hotellihuoneessa Suomen lätkämatsi. Kuuntelin selostusta ja ajattelin, että nopeasti se on tanska tullut tutuksi, kun ymmärrän näin paljon. Olikin ruotsin kanava.

Tivoli piti tietysti käydä katsomassa. Vuoristorataan, sanoivat miehet. Juu, menkää ihmeessä, minä sanoin. Pakottivatkin mukaan. Hirveä laite! Oli sitten laitettu kamera yhteen laskuun. Kuvat kioskissa ulkopuolella. Istuin vaunussa yksin. Kuvassa vain minä. Tiedättekö Muncin maalauksen Huuto...

1 kommentti:

  1. Hyvä postaus, annat tosi hyviä ehdotuksia. Ihania kuvia ja loistavia matkavinkkejä kuten aina. Kööpenhamina on mahtava kohde! Mukavaa päivää ja hyviä reissuja.

    VastaaPoista